zachte yoga

Jij bent een vrouw die als Godin wil leven, die zich door niemand laat tegenhouden. Een vrouw die haar intuïtie volgt en haar innerlijke magie voelt.

Ervaar je de wereld als druk en veeleisend?

Wil je ontsnappen aan de ‘ratrace’?

Verlang je ernaar je batterijen terug op te laden?

Ben je op zoek rust?

Wil je sterk en toch met zachtheid de wereld in stappen?

Zachte yoga werkt op therapeutische manier en zorgt voor een diepe ontspanning. Je wordt uitgenodigd om naar binnen te gaan en je eigen lichaam te voelen. Je ervaart rust en stilte. De sneltrein van gedachten en gepieker wordt stopgezet.

Met de hulp van props (hulpmiddelen) zoals dekens, kussens, blokken en bolsters brengen we het lichaam in een comfortabele houding. Houdingen worden langer aangehouden zodat het lichaam de tijd krijgt om te ontspannen en te openen. Deze yogavorm is zeer geschikt voor mensen herstellende van een burn-out, MS, fibromyalgie. Ook mensen die momenteel een drukke, misschien moeilijke periode in hun leven ervaren, hebben veel baat bij deze zachte yogalessen.

Puur Leven en Take A Yoga slaan de handen in elkaar en geven je graag de plek waar er ruimte is om thuis te komen bij jezelf, even stil te vallen en te ademen.

Deze les beperkt zich tot 8 personen om een goede begeleiding te garanderen.

Vanaf 23 april wekelijks op dinsdag van 20 – 21u30.

Jouw investering: 

- €15 per les (elke les opnieuw inschrijven)

- €120 voor 10 beurten tot 25 juni (jouw plaatsje is verzekerd)