essentiële olie

 

Whoohoo! Jij bent een vrouw die als een Godin door het leven wil gaan. Die een visie heeft en zich door niemand laat tegenhouden. Een vrouw die haar innerlijke magie voelt.

Wil jij komaf maken met gifstoffen?

Wil jij een 100% natuurlijke en veilige optie die je ondersteunt bij alledaagse ‘grrr’, spanning, huidverzorging, was en plas, yummie food…

Luister…wij hebben dé oplossing voor jou!

Young Living essentiële oliën en afgeleide producten helpen je om je eigen algemeen welzijn en dat van je gezin en je omgeving op een natuurlijke manier te ondersteunen, bij elke uitdaging die je tegenkomt. Elke dag opnieuw.

 

Ik ben fan van Young Living. Met Young Living haal je puur natuur in huis! Er zijn verschillende kwaliteitsniveau’s in essentiële olie en Young Living zit aan de top. De visie van Young Living is om de weldaden van de meest zuivere en natuurlijke essentiële oliën naar ieder huis, familie en levensstijl te brengen. Zeg nu zelf, dat ben jij toch waard! Het unieke Seed to Seal® proces is de belofte aan de Young Living gebruiker. Deze zorgvuldige aanpak zorgt ervoor dat Young Living de krachtigste en zuiverste etherische oliën van de natuur kunnen leveren, rechtstreeks van de plantages naar de gebruikers. De unieke aanpak onderscheidt Young Living van alle anderen. Young Living houdt toezicht op élke fase van de productie om er zeker van te zijn dat je zuivere etherische oliën en producten krijgt die je nergens anders vindt. Er worden geen chemicaliën gebruikt bij het verbouwen. Met Young Living heb je dus een pure én authentieke essentiële olie in huis!

Sta je te popelen om er iets meer over te weten? Neem dan deel aan onze online party over essentiële olie!

ACCOUNT AANMAKEN

Word jij een échte VIP? Om met Young Living aan de slag te kunnen gaan, moet je jezelf eerst registreren en een account aanmaken. Meld je aan als lid en ontvang 24% korting op je producten.

Wil je eerst toch liever wat meer weten? Geen probleem! In onze gratis training delen we graag de basics met je!

 

BESTELLEN

Yeaah! Super dat jij al geregistreerd bent bij Young Living en al een lidmaatschapnummer hebt! Klik hier om je aan te melden en je bestelling te plaatsen.

 

PREMIUM STARTER KIT

11 essentiële oliën + ultrasonische vernevelaar

De premium starter kit kan in elk gezin hulp bieden bij ondersteuning van dagdagelijkse fysieke, emotionele en mentale uitdagingen. Deze kit bevat o.a. 12 essentiële oliën* (singles en blends), een dew drop diffuser, 2x 60ml NingxiaRed, 10x 2ml flesjes voor onderweg. *Lavender, Frankincense, Lemon, Peppermint, Copaiba, Stress Away, Panaway, Purification, Thieves, RC, DiGize.

Tijdens onze gratis online party vertellen we je graag meer over de starterskit. Druk op de knop om deel te nemen!

 

VOOR WIE?

Young Living essentiële oliën en afgeleide producten kunnen door iedereen - mens en dier - gebruikt worden. Men dient wel de regels van verdunning in acht te nemen bij o.a. baby's, kinderen en dieren*.

 

kom bij het tofste team!

Ben je op zoek naar een job of bijverdienste van thuis uit, in alle vrijheid?

Heb je een hart voor de natuur?

Hou je van reizen en internationale contacten? Werk je graag in teamverband of liever op jezelf? 

Ben je net als ons verwonderd en gepassioneerd door de positieve impact van Young Living op jouw leven?

Deel jij jouw Young Living verhaal graag met je omgeving?

Neem dan contact met ons op en we we bekijken hoe we met je samen kunnen werken om te groeien in Young Living.

DISCLAIMER*

De producten, technieken, aanbevelingen en informatie in zijn niet bedoeld om een ziekte of verwonding te voorkomen, te diagnostiseren, te behandelen of te genezen. 

De informatie bevat geen medische advies en mag niet ter vervanging gezien of gebruikt worden van geschikte medische hulp. Voor deskundig medisch advies, zoek deskundige medische hulp. 

De toepassingen en aanbevelingen zijn uitsluitend bedoeld voor het gebruik van Young Living, gegarandeerd therapeutisch-zuivere, essentiële oliën. Volg de instructies van de producent.

De auteur, presentator kan op geen enkele manier verantwoordelijk worden gesteld voor misopvattingen van de lezer of toehoorder.

 

meer INFORMATIE

Neem contact met ons op als je meer wil weten of vragen hebt over essentiële olie. Je vraag wordt altijd beantwoord.