Shiatsu

Kom je moeilijk tot rust? 

Ervaar je spanning in je lichaam? 

Lig je 's nachts vaak te piekeren?

 

Een Shiatsu behandeling haalt de stress uit je lijf, maakt gespannen spieren en stijve gewrichten los en bezorgt je een boost aan vitaliteit. 

 

Shiatsu is een hedendaagse toepassing van traditionele, Japanse geneeskundige principes.  Deze 'vingerdruk'-massage, uitgeoefend op de kledij, focust op het netwerk van energiebanen of meridianen, van waaruit energie naar de organen en de rest van het lichaam stroomt. Blokkades op deze meridianen kunnen fysieke, mentale en/of emotionele klachten veroorzaken. Tijdens een Shiatsu sessie wordt er gewerkt aan het harmoniseren van de lichaamsenergie door het opheffen van deze blokkades en behandeling van drukpunten, meridianen en organen. Op die manier komt het lichaam opnieuw in balans. 

 

Shiatsu en zwangerschap

Ook zwangere vrouwen zijn gebaat bij een Shiatsu behandeling. Een drukpuntmassage bereidt je op een ontspannen manier voor op de bevalling.

 

Praktisch

Een shiatsu behandeling duurt 60 minuten. Na een kort kennismakingsgesprek geniet je van een Shiatsu behandeling (45 minuten). Achteraf krijg je advies mee naar huis. 

Het dragen van losse, comfortabele kledij tijdens de behandeling is aanbevolen.

 

 

 

 

 

Voor afspraken of informatie:

Neem contact met ons op via het contactformulier en wij beantwoorden je vraag zo spoedig mogelijk.