Shiatsu

Een vrouw is een Godin als ze goed voor zichzelf zorgt! Leef met het gevoel dat de wereld aan je voeten ligt!

Kom je moeilijk tot rust? 

Ervaar je spanning in je lichaam? 

Lig je 's nachts vaak te piekeren?

Voel je stijfheid in je lichaam?

Is het antwoord op één of meerdere vragen ‘ja’ dan is het tijd voor Shiatsu! Een Shiatsu sessie haalt de stress uit je lijf, maakt gespannen spieren en stijve gewrichten los, brengt je in contact met je innerlijke zelf en bezorgt je een boost aan vitaliteit. 

Shiatsu is een hedendaagse toepassing van traditionele, Japanse geneeskundige principes.  Deze 'vingerdruk'-massage, uitgeoefend op de kledij, focust op het netwerk van energiebanen of meridianen, van waaruit energie naar de organen en de rest van het lichaam stroomt. Blokkades op deze meridianen kunnen fysieke, mentale en/of emotionele klachten veroorzaken. Tijdens een Shiatsu sessie wordt er gewerkt aan het harmoniseren van de lichaamsenergie door het opheffen van deze blokkades en behandeling van drukpunten, meridianen en organen. Op die manier komt het lichaam opnieuw in balans. 

 

Shiatsu en zwangerschap

Ook zwangere vrouwen zijn gebaat bij een Shiatsu behandeling. Een drukpuntmassage bereidt je op een ontspannen manier voor op de bevalling.

 

Praktisch

Een shiatsu behandeling duurt 60 minuten. Na een kort kennismakingsgesprek geniet je van een Shiatsu behandeling (45 minuten).  

Als je losse, comfortabele kledij draagt tijdens jouw sessie kan nog meer genieten.

meer informatie

Neem contact met ons op als je meer wil weten. Je vraag wordt altijd beantwoord.