YOUNG LIVING

Wil je zelf op een eenvoudige, doeltreffende en natuurlijke manier lichamelijke ongemakken aanpakken? 

Zoek je ondersteuning bij opspelende emoties?  

Wil je van je huis een gezonde omgeving maken? 

Streef je naar een gezonde levensstijl?

 

Young Living essentiële oliën en afgeleide producten helpen je om je eigen algemeen welzijn, dat van je gezin en je omgeving te ondersteunen bij elke uitdaging in je leven. Elke dag opnieuw. Young living essentiële olie is veel meer dan een geurtje!

 

Maak een afspraak voor advies over Young Living essentiële oliën. Ook tijdens het bijwonen van workshops en lezingen sta ik je graag bij met advies. Wil je meteen wat meer weten over essentiële olie? Neem dan nu deel aan onze online party!

ACCOUNT AANMAKEN

Registreer je om met Young Living aan de slag te kunnen gaan. Meld je aan als lid en ontvang 24% korting op je producten in vergelijking met de klantenprijs.

BESTELLEN

Ben je al geregistreerd bij Young Living en heb je al een lidmaatschapnummer? Klik dan hier om je aan te melden en een bestelling te plaatsen.

 

DISCLAIMER*

De producten, technieken, aanbevelingen en informatie in zijn niet bedoeld om een ziekte of verwonding te voorkomen, te diagnostiseren, te behandelen of te genezen. 

De informatie bevat geen medische advies en mag niet ter vervanging gezien of gebruikt worden van geschikte medische hulp. Voor deskundig medisch advies, zoek deskundige medische hulp. 

De toepassingen en aanbevelingen zijn uitsluitend bedoeld voor het gebruik van Young Living, gegarandeerd therapeutisch-zuivere, essentiële oliën. Volg de instructies van de producent.

De auteur, presentator kan op geen enkele manier verantwoordelijk worden gesteld voor misopvattingen van de lezer of toehoorder.

 

 

 

 

VOOR AFSPRAKEN OF INFORMATIE:

Neem contact met ons op via het contactformulier en wij beantwoorden je vraag zo spoedig mogelijk.