RAINDROP TECHNIQUE

Heb je last van rugklachten?  

Voelen je spieren gespannen aan? 

Kan je weerstand een boost gebruiken?

 

Raindrop Technique is een therapeutische massage van rug en voeten met 9 essentiële oliën. Deze behandeling balanceert en versterkt het lichaam en zorgt tegelijk voor ontspanning.  

 

De therapeutische Young Living essentiële oliën Valor, Oregano, Thyme, Basil, Cypress, Wintergreen, Majoram, Peppermint en  Aroma Siez worden met de reflexologietechniek 'Vita Flex' op de voeten aangebracht en vervolgens als regendruppels op én langs de wervelkolom 'ingedruppeld'. Met de verdertechniek, zoals gehanteerd bij de Indianen in Noord-Amerika, worden de oliën verder over de rug en nek verspreid. Aansluitend volgt een intense massage, die de olie diep in het lichaam doet dringen en voor balans zorgt. Naast een weldadig effect op rug, nek en schouders, zorgt deze behandeling voor diepe ontspanning en een sterker lichaam.  

 

EEN PERSOONLIJKE TINTJE  

Voor een doelgerichte, specifieke ondersteuning van jouw lichaam maakt de Raindrop Technique gebruik van 9 aangepaste en specifieke essentiële oliën.

 

RAINDROP TECHNIQUE EN ZWANGERSCHAP

Een Raindrop Technique behandeling met specifieke oliën brengt balans in het lichaam na de bevalling en heeft een diep ontspannend effect.

 

PRAKTISCH

Een Raindrop Technique behandeling duurt 60 minuten. Na een gesprek word je verzocht je in badlakens te wikkelen. Daarna kan je genieten van een 45 minuten durende afwisselend zachte én krachtige behandeling van voeten, rug, nek en schouders.

 

 

 

 

 

 

VOOR AFSPRAKEN OF INFORMATIE:

 

Neem contact met ons op via het contactformulier en wij beantwoorden je vraag zo spoedig mogelijk.