RAINDROP TECHNIQUE

Een vrouw is het waard om aan zelfzorg te doen. Als een vrouw goed voor zichzelf zorgt, kan ze beter voor anderen zorgen.

Heb je last van rug- en/of nekklachten?  

Zijn jouw gespannen spieren toe aan iets kalmerends? 

Voel je je wat moe en futloos?

Kan je weerstand een boost gebruiken?

 

Tijd voor verandering! Kom genieten van een magisch ritueel met essentiële olie. Raindrop Technique is een therapeutische massage van je rug en voeten met 9 verschillende essentiële oliën. Deze aard van massage balanceert en versterkt het lichaam en zorgt tegelijk voor ontspanning.  

De therapeutische essentiële oliën (Valor, Oregano, Thyme, Basil, Cypress, Wintergreen, Majoram, Peppermint en  Aroma Siez) worden met de reflexologietechniek 'Vita Flex' op de voeten aangebracht en vervolgens als regendruppels op én langs de wervelkolom 'ingedruppeld'. Met de vedertechniek, zoals gehanteerd bij de Lakota Indianen in Noord-Amerika, worden de oliën verder over de rug en nek verspreid. Aansluitend volgt een intensere massage, die de olie diep in het lichaam doet dringen en voor balans zorgt. Naast een weldadig effect op rug, nek en schouders, zorgt deze behandeling voor diepe ontspanning en een sterker lichaam.  

 

EEN PERSOONLIJKE TINTJE  

Voor een doelgerichte, specifieke ondersteuning van jouw lichaam maakt de Raindrop Technique gebruik van 9 aangepaste en specifieke essentiële oliën.

 

RAINDROP TECHNIQUE EN ZWANGERSCHAP

Een Raindrop Technique behandeling met specifieke oliën brengt balans in het lichaam na de bevalling en heeft een diep ontspannend effect.

 

PRAKTISCH

Een Raindrop Technique behandeling duurt 60 minuten. Na een gesprek wikkel je jezelf in badlakens en kan het genieten beginnen. 45 Minuten wisselen zachte én krachtige massagetechnieken zich af op de voeten, rug, nek en schouders.

meer INFORMATIE

Neem contact met ons op als je meer wil weten. Je vraag wordt altijd beantwoord.