natuurlijke make-up

 

Een Godin leeft 100%. Een Godin straalt en ‘owns the room’.

Wil je er stralend als een godin uitzien?

Wil je je huid tevens gezond houden, zonder compromissen?

Wil je veilige en natuurlijke make-up gebruiken die komaf maakt met gifstoffen?

 

Hier is dé oplossing op jouw maat! Savvy Minerals minerale Make-Up laat je stralen en mooi zijn met natuurlijke en onschadelijke cosmetica. Alles wat je op je huid aanbrengt wordt immers opgenomen in het lichaam. Je kan dus maar beter zorgen dat je geen chemische stoffen aanbrengt om er mooi uit te zien en je huid gezond en jong te houden. Zo houdt je ook je lichaam gezond!

 

Met Savvy Minerals gebruik je Make-Up met natuurlijke ingrediënten zoals kaolienklei, jojoba olie, mica poeder, aloë vera, arrow root poeder, esp schors extract, amandelolie, bijenwas, zonnebloemolie, vitamine E en essentiële oliën. Deze make-up is vrij van gluten, soja, mineralen, talk, parabenen, petrochemicaliën, nano- deeltjes, ftalaten, bismut, metalen, synthetische geur- en kleurstoffen.

 

voordelen voor jouw huid

Savvy Minerals minerale Make-Up werkt mee met de huid en houdt vocht vast. Jouw huid blijft dus ademen en geniet van de kalmerende en verzachtende werking. Deze natuurlijke Make-Up heeft een verzorgende, reinigende en ontstekingsremmende functie en is geschikt voor de gevoelige huid.   
Doordat de mineralen het licht weerkaatsen verkrijg je een stralende gloed. 

VOOR WIE?

Door de zuiverheid van Savvy Minerals by Young Living kan deze Make-Up ook op een gevoelige huid worden gedragen. 

 

ACCOUNT AANMAKEN

Om met Young Living aan de slag te kunnen gaan, moet je jezelf eerst registreren en een account aanmaken. Meld je aan als lid en ontvang 24% korting op je producten in vergelijking met de klantenprijs.

BESTELLEN

Ben je al geregistreerd bij Young Living en heb je al een lidmaatschapnummer? Klik dan hier om je aan te melden en een bestelling te plaatsen.

 

kom bij het tofste team!

Ben je op zoek naar een job of bijverdienste van thuis uit, in alle vrijheid?

Heb je een hart voor de natuur?

Hou je van reizen en internationale contacten? Werk je graag in teamverband of liever op jezelf? 

Ben je net als ons verwonderd en gepassioneerd door de positieve impact van Young Living op jouw leven?

Deel jij jouw Young Living verhaal graag met je omgeving?

Neem dan contact met ons op en we we bekijken hoe we met je samen kunnen werken om te groeien in Young Living.

 

meer INFORMATIE

Neem contact met ons op als je vragen hebt over Young Living essentiële olie. Je vraag wordt altijd beantwoord.

 

DISCLAIMER*

De producten, technieken, aanbevelingen en informatie in zijn niet bedoeld om een ziekte of verwonding te voorkomen, te diagnostiseren, te behandelen of te genezen. 

De informatie bevat geen medische advies en mag niet ter vervanging gezien of gebruikt worden van geschikte medische hulp. Voor deskundig medisch advies, zoek deskundige medische hulp. 

De toepassingen en aanbevelingen zijn uitsluitend bedoeld voor het gebruik van Young Living, gegarandeerd therapeutisch-zuivere, essentiële oliën. Volg de instructies van de producent.

De auteur, presentator kan op geen enkele manier verantwoordelijk worden gesteld voor misopvattingen van de lezer of toehoorder.