creatief met young living

 

Hééé, geniet jij ook van creatief bezig te zijn?

Maak je graag je eigen natuurlijke scrubs, sprays, zalf...? 

Wil je graag je kennis over essentiële olie uitbreiden en de onéindige mogelijkheden van essentiële oliën ontdekken? 

 

Tijdens onze infosessies over diverse thema's maken we je wegwijs in de wondere wereld van essentiële oliën. Je krijgt tál van ideeën en bruikbare tips die je thuis kan toepassen. In onze creatieve workshops maak je zelf je verzorgingsproducten, drankjes, hapjes..., allemaal met essentiële oliën.

 

ouder kind workshops

De ouder en kind workshops zijn de pérfecte gelegenheid om quality tijd door te brengen met je kind. Jullie gaan samen aan de slag om met natuurlijke ingrediënten spulletjes zoals badzout, parfum...te maken die je thuis samen kan gebruiken.  

 

FEESTJE?

Op zoek naar inspiratie voor een verjaardagsfeestje, vrijgezellenfeestje of friends party? Contacteer ons voor meer info of boek ons.

Je kan al onze activiteiten raadplegen onder 'Events'.

 

ACCOUNT AANMAKEN

Word jij een essentiële olie VIP?! Om met Young Living aan de slag te kunnen gaan, moet je jezelf eerst registreren en een account aanmaken. Meld je aan als lid en ontvang maar liefst 24% korting op jouw onmisbare producten.

 

BESTELLEN

Yeaaah! You did it! Jij bent al geregistreerd bij Young Living en je hebt al een lidmaatschapnummer? Klik dan hier om je aan te melden en een bestelling te plaatsen.

 

SAMENWERKEN

Ben je op zoek naar een job of bijverdienste van thuis uit, in alle vrijheid?

Heb je een hart voor de natuur?

Hou je van reizen en internationale contacten? Werk je graag in teamverband of liever op jezelf? 

Ben je net als ons verwonderd en gepassioneerd door de positieve impact van Young Living op jouw leven?

Deel jij jouw Young Living verhaal graag met je omgeving?

Wil je weten hoe ook jij kan verdienen met Young Living?

Klik dan op de contact knop we bekijken hoe we kunnen helpen om jouw inkomen te laten groeien met Young Living.

 

DISCLAIMER*

De producten, technieken, aanbevelingen en informatie in zijn niet bedoeld om een ziekte of verwonding te voorkomen, te diagnostiseren, te behandelen of te genezen. 

De informatie bevat geen medische advies en mag niet ter vervanging gezien of gebruikt worden van geschikte medische hulp. Voor deskundig medisch advies, zoek deskundige medische hulp. 

De toepassingen en aanbevelingen zijn uitsluitend bedoeld voor het gebruik van Young Living, gegarandeerd therapeutisch-zuivere, essentiële oliën. Volg de instructies van de producent.

De auteur, presentator kan op geen enkele manier verantwoordelijk worden gesteld voor misopvattingen van de lezer of toehoorder.

 

 

 

 

 

 

VOOR AFSPRAKEN OF INFORMATIE:

Klik op de knop en wij nemen contact met je op!