KINDERMASSAGE

Een Godin is een vrouw met een visie, een mama die het beste wil voor haar kinderen. Je vindt het belangrijk dat je kinderen sterk in hun schoenen staan, en toch helemaal zichzelf kunnen zijn.

Verlang je naar momenten om met je zoon of dochter te ontsnappen aan de mallemolen?

Zoek je een manier om vanuit verbondenheid samen ontspannen en dicht bij elkaar zijn?

Wil je samen genieten van het geven en krijgen van een massage?
 

Kindermassage doet kinderen weer helemaal bij zichzelf in hun lichaam komen. Ze leren voelen en hun grenzen kennen en aangeven. Dat is superbelangrijk om weerbaar te zijn en krachtig in het leven te staan. Bovendien ontspant massage het zenuwstelsel en wordt er in de hersenen het gelukshormoon aangemaakt.


Jullie leren aan de hand van verhalen, materialen… om elkaar te masseren. Geen zorgen, het zijn allemaal eenvoudige technieken die iédereen kan leren. Als ouder geef je je kind een heerlijke massage. En op hun beurt zal je kind ook jou laten genieten van de massage die het jou geeft. Zalig toch! Het leuke aan deze sessies is dat je de massage thuis ook kan doen. De massage wordt afgewisseld met het samen zingen. Neen, hiervoor hoef je echt geen muzikant te zijn. Het gaat om het plezier beleven aan het samen zingen. 

praktisch

Leeftijdsgroepen:

3 -5 jaar (ouder en kind): 30 minuten

6 -10 jaar (ouder en kind): 45 minuten

meer informatie

Neem contact met ons op als je meer wil weten. Je vraag wordt altijd beantwoord.