'Gentle Baby' babymassage

 

Ongeveer 40 weken lang heb je de magie van het leven in je gevoeld. Ook na de geboorte wil jij, trotse mama, je kindje zeker met de beste zorgen omringen.

Verlang je naar een ontspannend moment met je baby, zonder enkel te verzorgen? 

Zoek je een manier om je kleintje op een fijne en zachte manier te leren aanraken? 

Wil je je baby op een speelse manier ondersteunen bij zijn/haar motorische en emotionele ontwikkeling?

 

Babymassage is een intense en bewuste manier om als vrouw, als zorgzame mama, contact te maken met je kindje. Door je baby te knuffelen en aan te raken schep je een warme band en geef je je kindje een gevoel van veiligheid en geborgenheid.   

 

Tijdens de babymassage leer je eenvoudige technieken zodat jij je kleintje een zachte lichaamsmassage kan geven. De aanraking werkt ontspannend voor je baby en kan verlichtend werken bij ongemakken, denk maar aan krampjes. Wat ook aan bod komt, zijn yoga oefeningen op maat van jouw kleintje. Deze helpen om de lichamelijke en emotionele ontwikkeling van je baby’tje te stimuleren. Een groepssessie is fun voor ouder én baby. Baby's kunnen echt genieten van het contact met leeftijdsgenootjes. 

Een individuele les is mogelijk, na afspraak.

 

PRAKTISCH

Doelgroep: baby’s vanaf 6 weken tot 10 maanden.  

De duur van de groepssessie babymassage bedraagt 60 minuten. Het verloop en het tempo van de les wordt bepaald door je kindje. Er is tijd en ruimte voor voedingsmomenten wanneer je kindje hier om vraagt. Je baby geeft zelf zijn of haar grenzen aan en die respecteren we ook.

We maken gebruik van V6 dragerolie, verrijkt met Gentle Baby essentiële olie of Seedlings olie, die de essentiële olie blend ‘Calm’ bevat.

Het is handig om enkele handdoeken en extra luiers mee te brengen voor je baby.

 

meer INFORMATIE

Neem contact met ons op als je meer wil weten. Je vraag wordt altijd beantwoord.