KIDSYOGA

 

Een Godin is een vrouw met een visie, een mama die het beste wil voor haar kinderen. Je vindt het belangrijk dat je kinderen sterk in hun schoenen staan, en toch helemaal zichzelf kunnen zijn.

Heeft je kind nood aan 'thuiskomen bij zichzelf'?

Is je dochter/zoon soms angstig of gespannen? 

Is je kind gebaat bij rustpunten in het dagelijkse leven? 

 

Yoga helpt jouw kind een positiever zelfbeeld, meer zelfvertrouwen en respect voor zichzelf en de ander ontwikkelen. Het stimuleert eveneens de creativiteit en zorgt voor plezier en ontspanning. Bij kidsyoga werken we met verschillende leeftijdsgroepen. 

 

PEUTER & KLEUTERYOGA

Peuters en kleuters vinden het fijn om allerlei lichaamshoudingen te onderzoeken, met hun adem te spelen en hun zintuigen te gebruiken. Ze ontdekken de wereld actief en beweeglijk, maar hebben ook rust en ontspanning nodig. Daarom is yoga zo geschikt voor de allerkleinsten. Enkele voordelen van yoga voor peuters en kleuters zijn: yoga bevordert een goede lichaamshouding, motorische vaardigheden en stimuleert de werking van spieren en organen. In de yogales wordt jouw kindje in héél zijn wezen aangesproken. Inspanning (yogahoudingen) en ontspanning (massage, tekenen...) wisselen elkaar af. Er komen thema’s, liedjes, versjes en verhaaltjes aan bod die een brug maken met alledaagse situaties.

Leeftijd: 3 - 6 jaar. Duur: 45 minuten.

De lessen worden enkel als ouder-kleuteryoga aangeboden.

 

KINDERYOGA

In de kidsyoga wordt het kind in zijn totaliteit aangesproken. Yoga bevordert een goede lichaamshouding en motorische vaardigheden. De werking van spieren, organen en de bloedsomloop wordt gestimuleerd. Je zoon/dochter gaat op een speelse manier bewust worden van zichzelf, van zijn/haar lichaam en de omgeving. Kidsyoga brengt een momentje van rust in de leefwereld van je kind, dat vaak overprikkeld is door bijvoorbeeld televisie en computers. In de yogales worden de verschillende onderdelen van yoga (yogahoudingen, ademhaling, massage, visualisatie...) op een speelse manier beoefend. Inspanning (yogahoudingen) en ontspanning (massage, tekenen...) wisselen elkaar af. We werken met thema's die aansluiten op de leefwereld van kinderen.  

Leeftijd: 7 - 11 jaar. Duur: 60 minuten.

De lessen worden als ouder-kind yoga aangeboden.

 

OUDER - KIND YOGA

De kidsyoga (alle leeftijden) worden als ouder - kind yoga aangeboden. Door samen yoga te beoefenen met je zoon of dochter, verstevigt de band en het contact tussen jou en je kind. Dit is echt een luxe moment om te genieten van quality tijd met je kind!

 

meer INFORMATIE

Neem contact met ons op voor meer informatie. Je vraag wordt altijd beantwoord.